Misija: žiema žiema, bėk iš kiemo!

Kviečiame ir šiais metais (vasario 10d., šeštadienį, 15.30val.) atšvęsti Užgavėnes kartu ir išvaryti žiemą iš kiemo (nors gal dar kiek ankstoka??!)! Fantaziją pirmyn, priemones į rankas ir gaminti kaukių skubam! Žiema taip lengvai nepasiduoda ;) Reikia kuo baisesnės, išradingesnės arba juokingesnės kaukės, kad Žiema žiemužė tai išvydus pasileistų tekina bėgti kalnais ir pakalnėm į Šiaurės ašigalį!

O kad vykdyti svarbią misiją nepabostų - žaisime žaidimus, linksminsimės (gal kokią dainelę užtrauksim) ir leisim Kanapiniui su Lašininiu santykius išsiaiškinti! Labiausiai nepatingėjusius pasipuošti Užgavėnių atributais - apdovanosime! O kaip gi be Morės deginimo, kad visi žiemos vargai kartu su ja pakiltų į dangų? Vaišių stalas kaip visuomet suneštinis! Kaip gi Užgavėnės be Jūsų iškeptų skaniausių blynų! Ant laužo prieš sudeginant Morę bus galima išsikepti dešrelių (paimk sau ir draugui ;))! Karšta arbata, kad nešusaltumėt bus pasirūpinta (bet jei atsinešite savo termosą vieną kitą tikrai nepamaišys!) 

Nepamirškite pačių nuostabiausių kaukių, nes Užgavėnės puiki proga įsikūnyt į personažą apie kurį galvojote galbūt visą savo gyvenimą! 

KADA: Šeštadienį, vasario 10 d., nuo 15.30 val. Kol dar šviesu, bus organizuojami žaidimai ir estafetės, tuo pačiu bus kūrenamas laužas, ant kurio vėliau sudeginsime morę.
TRUKMĖ: 2-3 val, priklauso nuo oro. jei nespėjat 15.30val., galit prisijungti ir vėliau:) 
 Jei netyčia nerastumėt renginio vietos ar turėtumėt kokių kitų klausimų - skambinkite Sigitai tel. +372 5391 7469. 

 Iki susitikimo!
 

No comments:

Post a Comment