Kvietimas į Pomėgių dieną



Gegužės 7 d., šeštadienį, 14 val. kviečiame į POMĖGIŲ DIENĄ, kuri vyks Tartu universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto 315 kab. (Liivi g. 2, Tartu)

Pomėgiai - tai, kam negaila nei laiko, nei pinigų, tai, kas neleidžia ramiai miegoti naktimis ir dirbti dienomis. Jei kas kolekcionuojat monetas, pašto ženklus, etiketes ar dar ką nors - atneškit parodyt bent dalį kolekcijų, gal visai netikėtai rasit bendraminčių. Jei kas siuvinėjat, veliat iš vilnos, gaminat papuošalus, narstot karoliukus, neriat vąšeliu, dekupuojat ar laisvalaikiu užsiimat kitais rankdarbiais - atsineškit parodyti, smagu į gražius dalykus pažiūrėt, o gal kas susidomės jūsų veikla ir turėsit progą "užkrėst" savo pomėgiu. Nelikit nuošaly ir piešiantys, fotografuojantys ar kitais menais užsiimantys - puiki proga parodyti savo darbus kitiems. O gal kieno hobis - suktis virtuvėje? Atsineškit ką skanaus, pažadam suragauti.

Renginio metu Viktorija papasakos apie Virtualios lietuviškų knygų bibliotekos idėją. Vyks knygų mainai, todėl būtinai atsineškite bent po vieną lietuvišką knygą.

Popietės vaišės - suneštinės, atsineškit sau ir savo draugui užkandžių ir gėrimų. Prašytume užkandžius ir gėrimus atsinešti jau paruoštus patiekti ant stalo.

Tuos, kuriems reikėtų laiko pasiruošti pomėgių demonstravimui (išdėlioti, sukabinti ir pan.), prašytume ateiti pusvalandžiu anksčiau.

Ketinančius dalyvauti prašytume registruotis adresu s.matuleviciene@gmail.com.
Pažymėkite, jei jums bus reikalingas stalas ar vieta ant sienos / šiaip erdvė pomėgio pristatymui.

No comments:

Post a Comment