Oršos mūšio 500 metų jubiliejaus paminėjimas

Kviečiame visus rugsėjo 20 d. 17 val. ateiti į Baltijos gynybos koledžą (Riia 12). Istorikas Ričardas Dediala papasakos apie Oršos mūšį ir kokia jo reikšmė mums, o dailininkė Lina Kalinauskaitė pristatys savo proginį medalį, skirtą Oršos mūšiui. Ji parodys patį medalį, papasakos, kaip gimsta idėjos medalių kūrimui.

Po renginio kviečiame visus į "Pahad poisid" barą pratęst pokalbį su Ričardu ir Lina neformalioj aplinkoj. Būsime apatinėje salėje.

Šeštadienį dieną, 13:30 kviečiu į atvirą ir nemokamą ekskursiją po Tartu (lietuviškai). Pasakosiu apie miestą mūsų svečiams, gal ir jūs sužinosit ką naujo:)

Norintiems ateiti būtina registruotis iki ketvirtadienio vakaro adresu s.matuleviciene@gmail.com arba telefonu 5391 7469. Baltijos gynybos koledžas yra uždara įstaiga su apsauga prie durų, jiems reikia pateikti dalyvių sąrašą. 

Taigi, nepraleiskite puikios progos sužinot daugiau apie šlovingą Lietuvos istoriją! Pranešėjai - puikiai išmanantys savo sritį, o kur dar galimybė apsilankyti kitokio pobūdžio mokslo įstaigoje:)

Lauksim jūsų!

No comments:

Post a Comment